Telefon: 0265 265 490

Str. Parangului, Nr. 14/3, Targu Mures, Jud. Mures

 

Dotari

Clinica noastra este orientata catre sanatatea pacientilor sai, avand servicii medicale personalizate pentru fiecare dintre ei. Echipa este formata din medici specialisti tineri, talentati cat si din profesionisti cu experienta vasta în domeniu.

Avem grija de sanatatea dumneavoastra prin tratamentele care le oferim, cat si prin masurile stricte de igiena si sterilizare. Clinica detine aparatura avansata pentru orice tip de interventie.

Siemens G60 S

Aparatele din gama Siemens G60 S au diferite aplicatii folosind ultra-sunete. Siemens G60 S ofera o varietate de facilitati si setari, fiecare avand aplicatii in diferite sectoare medicale.

Kodak 2200 X-Ray

Sistemul Kodak 2200 impreuna cu senzorul Kodak 6100 genereaza cu 80% mai putine radiatii, decat aparatele traditionale, asigurand astfel siguranta pacientilor.De asemenea, cronometrul electronic al sistemului, determina doza optima de raze, evitand astfel supra-expunerea la radiatii.

Dupa fiecare diagnosticare, nivelul dozei este afisat, pentru a putea monitoriza cu usurinta nivelul de radiatii la care a fost expus pacientul.

Calitatea imaginii generate de acest aparat este superioara radiografiilor traditionale. Imaginile sunt generate digital, oferind medicului posibilitatea unei interpretari mai exacte.

 

Autoclav Euronda E7

Autoclavele sunt folosite pentru sterilizarea instrumentelor si echipamentelor sau decontaminarea lor. Tehnologiile folosite sunt: incalzire (uscata sau in abur), sterilizare chimica, sterilizare in lumina UV.

 

Apex Locator

Apex locator de precizie NSK a fost dezvoltat pentru masurarea cu acuratete a lungimii canalelor in toate conditiile, incluzand canalele uscate, umede sau cu sange. Garanteaza siguranta pentru interventiile pe canale si imbunatateste confortul pacientului, fara a-l expune la radiatii. Ecranul LCD mare de contrast inalt afiseaza permanent masuratorile.

 

Alte dotari ar fi: Aspiratie chirurgicala, camera intraorala, EKG si multe altele.